Tri gola je postigao Aguero u duelu protiv Huddersfielda (Foto: EPA)

Španac fasciniran

Guardiola: Nikad nisam vidio ovakvog Aguera!

Midhat Šljivak

Pep Guardiola je sa Manchester Cityjem silno ušao u novu sezonu.

Građani su danas pregazili Huddersfield sa 6:1 i došli su do drugog trijumfa u dva meča.

Guardiola je veoma zadovoljan onim što je njegov tim pokazao, a posebno je pohvalio Sergija Aguera koji je postigao tri gola.

"Zadovoljan sam sa tri boda i načinom na koji smo igrali. Počeli smo sezonu bolje nego prošlu i odradili smo dobar posao u 90 minuta", rekao je Guardiola, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dodavački dio je bio nevjerovatan, kontrola Sergija Aguera sjajna. Nikad ga nisam vidio u ovakvom izdanju otkako sam došao u City. U fantastičnom je stanju, igra sjajno sa i bez lopte. Zaslužio je ovacije sa tribina koje je dobio pri izlasku", rekao je Guardiola.

City iz dva meča ima šest bodova i gol razliku 8:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.