Pepov sastav pomalo i zbunjuje, ali Huddersfieldu se ne piše dobro

S dva napadača

Pepov sastav pomalo i zbunjuje, ali Huddersfieldu se ne piše dobro

E. Škorić

Manchester City i Huddersfield od 14:30 na Etihadu igraju prvi meč subotnjeg programa 2. kola engleske Premier lige.

Pep Guardiola je za Huddersfield spremio formaciju 3-5-2. Na golu će biti Ederson, a u zadnjoj liniji Laporte, Stones i Kompany.

U veznom redu igrat će Mendy, Silva, Gundogan, B. Silva, Fernandinho, a u napadu Aguero i Gabriel Jesus.

Pep je odlučio i Sanea i Sterlina ostaviti na klupi, kao i redovnog startera Kylea Walkera. Dakle, bez klasičnog desnog beka će Pep početi današnji susret, dok će se Mendy po potrebi vraćati nazad, ali ordinirat će većinom ofanzivno po lijevoj strani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako god, Pep i na klupi ima vrhunske igrače i nema sumnje da, kome god da šansu da igra, Huddersfield teško može da pomrsi račune Građanima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi