Trener Slobode nakon Širokog

Nalić: Nisam zadovoljan bodom, ali sve dok ovako igramo nikoga se ne bojimo

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode večera su remizirali na gostovanju protiv Širokog Brijega (0:0) u okviru šestog kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je odlično igrao u odbrani i na kraju je ispunio cilj i neporaženo napušta Pecaru. Trener Slobode, Zlatan Nalić, nakon meča izjavio je da se njegov tim nikoga neće bojati sve dok ovako bude igrao.

"Prava takmičarska utakmica i iskrena. Sloboda igra iskren fudbal. Nisam zadovoljan bodom jer u svakom meču idemo na tri boda i to ćemo pokušati ispraviti. O narednom protivniku ne razmišljam previše jer sam zauzet radom ekipe. Sve dok imamo ovakvu igru ne bojimo se nikoga", rekao je Nalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.