Livančić: Široki Brijeg je favorit, ali idemo da se nadigravamo
Tuzlaci nakon dvije vezane pobjede putuju u Široki Brijeg

Tuzlaci u Hercegovinu putuju bez Hadžanovića i Vidovića

Livančić: Široki Brijeg je favorit, ali idemo da se nadigravamo

E. Dindić

U okviru 6.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Slobode nakon dvije pobjede idu na za njih uvijek neugodno gostovanje kod ekipe Širokog Brijega. Svjesni su u taboru "Crveno-crnih", da će biti izuzetno teško da fudbaleri Slobode najviše što donosili iz Hercegovine proteklih sezona bio je jedan bod. Ali kako sam kaže novi trener Slobode Zlatan Nalić, u svakoj utakmici pa i u ovoj idu na tri boda, odnosno da pobjede, pa će tako biti i ovaj put. 

Tony Livančić u prošlom kolu ušao je sa klupe, i bio prevaga u pobjedi Slobode nad Krupom. Prošao je sjajno po desnoj strani i uposlio Antonia Vidovića, za kasnije ispostaviće se pobjedonosni pogodak i veoma važna tri boda Tuzlaka.

Za SportSport.ba prokomentarisao je kratko sutrašnji duel sa ekipom Širokog Brijega.

"Jedno je sigurno očekuje nas jako težak susret. Ekipa Širokog je uvijek favorit na svom terenu, a mi smo u ovih dosadašnjih pet kola pokazali da sa svima možemo da igramo. Nedostajalo nam je malo sreće protiv Zrinjskog i Sarajeva, ali ja sam ubjeđen da će nam se to vratiti kada budemo najmanje očekivali. Igraćemo jako, požrtvovno i skoncentrirano svih 90.minuta, i ako ispoštujemo sve trenerove zamisli, pozitivan rezultat sigurno ne može izostati",završio je Livančić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo utakmica između Širokog Brijega i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 20:00 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi