Bod za Tuzlake

Pršeš: Iznenadili smo Široki jer ovo nije Sloboda na koju su oni navikli

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

Sloboda je večeras na Pecari remizirala protiv Širokog Brijega (0:0) i tako nastavila niz bez poraza.

Tuzlanski klub je odigrao sjajan meč prvenstveno u odbrani, a na kraju su mogli do pobjede kada je Omar Pršeš s vrha kaznenog prostora šutirao tik pored gola domaćih. Nakon utakmice Pršeš je kazao da je Sloboda zasluženo na kraju došla do boda.

"Bod nam puno znači i nastavili smo niz bez poraza. Znali smo da nas čeka težak meč, ali mislim da smo zasluženo uzeli bod iako smo imali šanse možda da uzmemo i tri boda. Iznenadili smo ih igrajući presing i nismo se povukli i samo branili kao što je Sloboda to radila u prošlosti na Pecari", rekao je Pršeš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.