Nalić: Nisam zadovoljan bodom, ali sve dok ovako igramo nikoga se ne bojimo

Trener Slobode nakon Širokog

Nalić: Nisam zadovoljan bodom, ali sve dok ovako igramo nikoga se ne bojimo

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode večera su remizirali na gostovanju protiv Širokog Brijega (0:0) u okviru šestog kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je odlično igrao u odbrani i na kraju je ispunio cilj i neporaženo napušta Pecaru. Trener Slobode, Zlatan Nalić, nakon meča izjavio je da se njegov tim nikoga neće bojati sve dok ovako bude igrao.

"Prava takmičarska utakmica i iskrena. Sloboda igra iskren fudbal. Nisam zadovoljan bodom jer u svakom meču idemo na tri boda i to ćemo pokušati ispraviti. O narednom protivniku ne razmišljam previše jer sam zauzet radom ekipe. Sve dok imamo ovakvu igru ne bojimo se nikoga", rekao je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Cuj iskren fudbal?
7 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi