Ismijavaju rivala

Roma prozvala Inter na Twitteru i dobila ekspresan odgovor s Meazze

Endin Čaušević

Nova sezona u italijanskoj Seriji A počela je ovog vikenda, a od favorita pobjedu jedino nije uspio da upiše Inter.

Inter je u prvom kolu poražen kod Sassuola sa 1:0 nakon čega se ovaj klub našao na meti ismijavanja na društvenim mrežama. U Interu su ovog ljeta najavljivali velika pojačanja što su djelomično uspjeli da urade, no najviše se pričalo o tome da će doći Arturo Vidal koji je na kraju završio u Barceloni.

U Romi su večeras objavili nekoliko fotografija kojima ismijavaju Inter. Rimski klub je htio da pokaže da su Roma, Juve i Milan doveli velika imena, a objavili su i "pojačanje" Intera, odnosno fotografiju Vidala u dresu ovog kluba.

Vučica nije morala dugo čekati na odgovor s Meazze. Iz Intera su ekspresno odgovorili prilično žestoko porukom da su ipak ukrali Radju Nainggolana i ismijavajući činjenicu da u Romi vjeruju da će Javier Pastore biti dostojna zamjena za njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.