Ljuti rivali

Sad smo sve vidjeli: Carragher u dresu Uniteda, a Neville Liverpoola

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su savladali Crystal Palace sa 2:0 u okviru posljednjeg meča drugog kola engleskog Premiershipa.

Na engleskom Sky Sportsu održana je tradicionalna emisija Premiershipa koja se prikazuje ponedjeljkom, a stručni komentatori u studiju su Jamie Carragher i Gary Neville. Oni su imali interesantnu opkladu nedavno, a gubitnik je morao nositi dres ljutog rivala u javnosti.

Na kraju sreće nije imao Neville koji je morao obući dres Redsa i sigurno da je za njega ovo jedan od najgorih trenutaka u karijeri. Također, i Carragher je obukao dres Uniteda i nakon skoro tri godine ispoštovao je dogovor tadašnje opklade koju je izgubio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.