Dobre vijesti za Zrinjski

Soldo, ipak, lakše povrijeđen

Golman Zrinjskog Antonio Soldo zadobio je samo lakšu povredu protiv Sarajeva u utakmici 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zrinjski je taj susret izgubio sa 4:2, a na početku se mislilo kako je Soldo možda i teže povrijeđen, ali se ipak na kraju ispostavilo da nije tako.

Nakon detaljnijih pregleda, tačnije ultrazvuka, utvrđeno je da nema rapture zadnje lože i trener Blaž Slišković će sutra odlučiti da li će on biti na golu protiv Tuzla Cityja u subotu ili ne.

Osim toga, od sutra je u pogonu i Brkić koji se povrijedio u prvom meču 2.kola kvalifikacija za Evropa ligu protiv Vallette.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.