Baka nakon derbija: Atmosfera nije dobra, moramo se preispitati

Novi poraz Plemića

Baka nakon derbija: Atmosfera nije dobra, moramo se preispitati

Nakon derbija na Koševu trener Zrinjskog Baka Slišković je bio je utučen. Priznao je da je Sarajevo zasluženo dobilo.

"Naravno da se nismo spremali za ovakav razvoj na terenu. Sarajevo je zasluženo dobilo. Prvih 15 minuta sto dobro bilo pozicionirani, ali nakon uspavanke odbrambenih igrača po lijevoj strani nismo mogli spriječiti gol. Kasnije je presudilo isključenje Jakovljevića. Pokušali smo se vratiti, malo smo postali bolji ali sve u svemu Sarajevo je bilo bolji rival", kazao je i nastavio u jednom dahu:

"Mi moramo u sljedećem tjednu popričati između sebe, preispitati se, da vidimo ko je za šta odgovoran. Ponašati na terenu se se mora profesionalno. Ovo nije profesionalizam. Počevši od nekih igrača na terenu do mojih saradnika."

Nije htio reći koliko je odluka da ubaci Srđana Stanića iznebuha kumovala njegovom dojmu.

"Mislio sam da će imati više motiva, zbog svega što se dešavalo u prethodnom periodu. Nije na njemu nikakva odgovornost već na meni. Koliko je iskoristio šansu koju sam mu dao vidjeće i on i svi mi u narednom periodu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Detektovao je Baka najveći problem Zrinjskog.

"Igrači su 80 posto isti koje sam prošle godine vodio. Problem je atmosfera koju su pojedinci stborili zbog svojih privatnih nezadovoljstava što nisu ostvarili transfere vani. Moramo pričati, jer toga sam se pribojavao i kada sam odlazio s klupe."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zlatan salavarda
Okanite se Bake vise. On je za vas Bog. Ne uzimajte ga u ta ljigava usta. Smeta vam sto je potjero one "Husarcice" iz svetog kluba HŠK ZRINSKI. Kad vec nesmije Šula. Eto zato vam smeta. Baka je posten, strucan i principjelan trener. I kod njega igraju koji vrijede a ne oni koji placaju da im igraju igraci. Umrite od ljybomore.ZRINSKI DO GROBA. Bravo Baka.
5 20
milojko
Bernardicu,daj nam analizu plemića,reče ti atmosfera na nivou. e jesi ublehas mati mila!
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti