Reprezentativac BiH pakuje kofere

Mađari za Hodžića daju 2,2 miliona eura, realizacija pri kraju

Bh. nogometaš Armin Hodžić na izlaznim je vratima Dinama, pišu hrvatski mediji.

Hodžić u zagrebačkom klubu jako teško dolazi od minutaže, jer za jedno mjesto u napadu konkurišu još Gavranović, Budimir i Petković, a kraj njegovoj epizodi na Maksimiru bi mogao doći već danas.

Sportske novosti, tradicionalno dobro obaviještene o dešavanju u Dinamu, pišu kako će Hodžićeva naredna destinacija gotovo sigurno biti Videoton, odnosno MOL Vidi s kojim bi posao trebao biti definitiran do kraja današnjeg dana. Mađarski šampion je Dinamu za Hodžića ponudio 2,2 miliona eura, a našeg nogometaša dovode kao prvog napadača.

Ukoliko se transfer realizuje, Hodžića će u Mađarskoj dočekati Anel Hadžić koji je jedan od glavnih igrača u ovom timu, dok je trener kluba nekadašnji strateg beogradskog Partizana Marko Nikolić.

U ovoj sezoni Hodžić je, podsjećanja radi, odigrao tri utakmice i postigao dva pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.