SuperHajro oduševio: Šta je samo radio 'mladim dečkima' u Švicarskoj...

Hrvatski mediji puni hvale za Hajrovića

SuperHajro oduševio: Šta je samo radio 'mladim dečkima' u Švicarskoj...

Sedam utakmica, dva pogotka i pet asistencija. To je dosadašnji učinak Izeta Hajrovića u novoj sezoni, a još jednu briljantnu patriju ovaj bosanskohercegovački nogometaš je za Dinamo pružio sinoć u play-offu Lige prvaka protiv Young Boysa (1:1).

Hajrović je protiv Young Boysa zaigrao od prve minute. Osim što je "loptom s očima" upisao asistenciju za jedini Dinamov gol, predstavio je i svu raskoš talenta i pokazao da se uistinu radi o pravoj igračini. 

Nastavi li ovako, nema sumnje da će mu priliku pružiti i Prosinečki, a oduševljeni onim što je pokazao su i hrvatski mediji koji, između ostalog, pišu kako "zbog takvih igrača ljudi dolaze na stadion."

"Jedan od glavnih razloga za optimizam je baš Hajrović, igrač koji je stigao u Dinamo po velikim znakom upitnika i koji svakim danom pokazuje da se radi o pravoj igračini. Što je samo radio 'mladim dečkima' u Švicarskoj... Kapetan Young Boysa još traži gležnjeve nakon onog lažnjaka... Dinamo je gubio, 40 minuta nije izgledao kao momčad, a onda je stigla ta Hajrovićeva lopta koja je okrenula sve", pišu 24sata.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ima Izet u sebi onaj štih starog nogometnog romantičara, tip igrača kakvi su u današnjem taktičkom nogometu poput dinosaura, izumrli su...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starmac
Zaduzio je sve selektore BiH da bude u repki do kraja,bez njegovog gola u Slovackoj nebi vidili svjetsko prvenstvo.Izete kapa do poda.Svaka cast momcino.
42 1
Chupy
Bgmi je odigrao maestralno. Gledao utakmicu, on je pola Dinama sinoc bio.
40 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi