Aletić (broj 8) u duelu protiv Sarajeva na Koševu

GOŠK dočekuje tim sa Pecare

Aletić: Pokazali smo da možemo igrati sa Širokim Brijegom

Samir Mlaćo

Nakon poraza od Krupe, u NK GOŠK su se odmah okrenuli duelu protiv Širokog Brijega.

Gabeljani su pod imperativom osvajanja bodova, a svjesni su da im u nedjelju stiže veoma kvalitetan rival, što pokazuje i stanje na tabeli.

Ipak, vjeruju da imaju šta pokazati u ovom meču, te da mogu napraviti malo iznenađenje, što bi svakako bilo ukoliko upišu tri boda.

"Široki Brijeg je sigurno kvalitetna momčad. Mjesto na tabeli dovoljno govori o njima. Mi smo ipak u pripremnom periodu pokazali da možemo igrati protiv njih, te vjerujem ako budemo kompaktni i agresivni u svakom duelu da možemo do tri boda i nove domaće pobjede", kaže za SportSport.ba prvotimac NK GOŠK Elvedin Aletić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK na svom kontu ima za sada pet osvojenih bodova, ali treba istaći da su izabranici Feđe Dudića u prvih šest kola imali i veoma težak raspored.

"Sa pet bodova ne možemo u potpunosti biti zadovoljni. Sigurno da smo mogli više u nekim utakmicama, ali isto tako pratio nas je malo teži raspored. U narednom periodu ćemo svakako pokušati osvojiti što više bodova", dodao je 23-godišnjak.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.