Predsjedniku Dinama prišao čovjek u Bernu

"Đes' Barišiću? Dobar ti je onaj, šteta što mu Allah nije dao da postigne gol, već je pogodio drvo"

Edmir Škorić

Mirko Barišić, predsjednik Dinama, imao je neobičnu posjetu u VIP loži nakon utakmice Young Boys - Dinamo u play-offu Lige prvaka.

S obzirom da je dotični stigao u VIP ložu, pretpostavlja se da je zaposleni u Young Boysu, a po naglasku bi se reklo da je Bosanac.

-"Đes’, Barišiću?", obratio se čovjek predsjedniku Dinama, pišu Sportske novosti, pa je nastavio:

"Dobar ti je onaj...".

"Koji?", upitao je Barišić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Pa Izet! Onaj Hajrović, sje*b*o nam je znanje. Šteta što mui Allah nije dao da postigne gol, već je pogodio drvo", kazao je, aludiravši na pogođenu stativu potencijalnog bh. reprezentativca.

A upravo su Bosanci Izet Hajrović, Amer Gojak i Emir Dilaver briljirali u dresu Dinama u sjajnoj partij, pa su Modri nakon 1:1 u Bernu došli na korak od plasmana u grupnu fazu Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.