Pao dogovor! Hodžić bi već danas mogao potpisati za MOL Vidi

Napušta zagrebački Dinamo

Pao dogovor! Hodžić bi već danas mogao potpisati za MOL Vidi

Epizodi Armina Hodžića u Dinamu je došao kraj! Nakon četiri godine provedene u zagrebačkom klubu, bosanskohercegovački napadač je odlučio da okrene novi list i sreću potraži u drugoj sredini.

Naredna stanica u Hodžićevoj karijeri će definitivno biti mađarski MOL Vidi, javnosti poznatiji kao Videoton, koji je za usluge bivšeg nogometaša Željezničara inkasirao Dinamu oko 2,2 miliona eura.

Hodžić u Videoton dolazi kao prvi napadač, imat će dovoljno minuta pokazati sve što zna, a kako saznajemo, ugovor između dvije strane bi mogao biti potpisan već u toku dosadašnjeg dana.

Transfer u Videoton je svakako dobra opcija i za Hodžića i za Dinamo. U posljednje vrijeme Hodžić baš i nije imao mnogo prostora za igru, ispred njega su bili Gavranović i Budimir, a nedavno je na Maksimir iz Italije stigao i Petković.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sarajlija je za vrijeme ere u Dinamu odigrao 111 utakmica, a pritom je postigao 51 gol, što je vrlo dobar učinak za jednog napadača.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Sto puta gori Argentinci i i Brazilci kostaju po 10 miliona Armin je zanjiha Pele
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi