Oficijelni kanal FK Sarajevo

Sve utakmice Akademije FK Sarajevo uživo na zvaničnom YouTube kanalu

Endin Čaušević

Ovog vikenda na rasporedu je 4. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u nogometu u konkurenciji juniora a U-19 selekcija FK Sarajevo biće domaćin u ovom kolu. 

Protivnik aktuelnim šampionima države biće ekipa NK Široki Brijeg. Utakmica se igra u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, u nedjelju 26. augusta sa početkom od 18 sati.

U nedjelju se igra i 7. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u konkurenciji pionira i kadeta. FK Sarajevo u nedjelju dočekuje ekipu Zvijezda 09 u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru. Utakmica U-15 selekcije počinje od 13 a utakmica U-17 selekcije od 14:30h.

Počevši od danas, sve domaće utakmice Akademije FK Sarajevo možete pratiti uživo na zvaničnom YouTube kanalu FK Sarajevo, a plan je da se realizuju živi prenosi i utakmica SFK 2000 kao i ostalih bitnijih dešavanja u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru.

Linkovi na kojima se mogu pratiti današnje utakmice uživo:

https://www.youtube.com/watch?v=pM3D-xVaiVY

https://www.youtube.com/watch?v=wmB_RspNpPA

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

https://www.youtube.com/watch?v=oEbTUjxiIE8 

Oficijelni kanal FK Sarajevo: https://www.youtube.com/user/footballclubsarajevo 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.