Strootman na putu za Marseille

Sastav Rome za Atalantu potvrdio da se sprema veliki transfer

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima u novoj sezoni italijanske Serije A.

U okviru drugog kola Vučica će večeras na Olimpicu odmjeriti snage protiv Atalante. Rimski klub se nada da će nakon pobjede protiv Torina (1:0) večeras nastaviti s pobjedama i tako osvojiti nova tri boda.

Junak Rome u prošlom kolu bio je bh. napadač Edin Džeko koji je u posljednjim minutama meča postigao gol i odlučio utakmicu. Džeko će i večeras biti na terenu od prve minute i jasno je da Atalanti od njega prijeti najveća opasnost.

U sastavu Rome nema Kevina Strootmana čime su potvrđene priče da će najvjerovatnije napustiti ovaj klub i potipsati za Marseille. Utakmica se igra od 20:30 sati.

Roma: Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Pellegrini, De Rossi, Cristante, Cengiz Under, Pastore, Džeko.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.