Strootman: Roma me prodala

Tužan jer odlazi

Strootman: Roma me prodala

E. Škorić

Holandski veznjak Kevin Strootman će, čini se, karijeru nastaviti u francuskom Marseilleu.

Strootman je navodno prijateljima otkrio da ga je Roma prodala i da zato mora da ide u Marseille, javlja italijanski nogometni portal Football Italia.

"Prodali su me. Da, moram da idem", otkrio je Strootman, za kojeg će Roma navodno zaraditi 28 miliona eura.

U Marseilleu će se Strootman ujedeniti sa bivšim trenerom Rudijem Garcijom, a 28-godišnjak je ranije govorio da je Roma njegov klub i da tu planira dugo da ostane, ali očigledno je sve preko noći nestalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u Romu došao iz PSV-a 2013. godine i za rimski klub je odigrao preko 100 utakmica. Večerašnju protiv Atalante vjerovatno propušta jer se završava transfer u Marseille.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi