Naučio je lekciju

Gattuso ošamario igrača Milana jer je pozirao s dresom Barcelone

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Gennaro Gattuso poznat je po svom temperamentu koji ga je krasio i dok je uspješno nosio dres Milana i reprezentacije Italije.

Gattuso uvijek kaže ono što misli, a često reaguje na način zbog kojeg mnogi ostanu bez teksta. Nije rijetkost da Gattuso šamara svoje pomoćnike ili igrače, a to je demonstrirao i početkom ovog mjeseca kada je njegova ekipa igrala prijateljsku utakmicu protiv Barcelone.

Rossoneri su slavili sa minimalnih 1:0, a u centru pažnje našao se mladi defanzivac ovog kluba Gabriele Bellodi. On je na kraju utakmice dobio dres od Marc-Andre Ter Stegena s kojim je ponosno pozirao pred kamerama.

Ipak, ostao je u šoku kada ga je neko ošamario iza leđa, a kada se okrenuo vidio je da je to bio Gattuso. Očito je da se treneru Milana nije svidjelo što njegov igrač ponosno pozira s tresom Barcelone, pa je odlučio da ga "kazni" za to.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.