Gattuso: Milan jednostavno nestao s terena

Rossoneri sinoć poraženi unatoč vodstvu 2:0

Gattuso: Milan jednostavno nestao s terena

Edmir Škorić

Milan je vodio 2:0 u Napulju sinoć, ali je na kraju izgubio 3:2 i naravno trener Gennaro Gattuso nije mogao da bude pretjerano zadovoljan.

Kada su svi pomislili da se Milan vraća, da će doći do jako važne pobjede iako je tek početak šampionata, Rossoneri kao da su se prepali pobjede i na kraju su se kući vratili poraženi.

"Najviše mi je žao što smo nakon gola za 2:1 jednostavno nestali iz igre. Svi su počeli da tumače meč na svoj način i izgubili smo se. Preuzimam punu odgovornost, jer ako se tim plaši onda je za to kriv trener", rekao je Gattuso.

Kako je Gattuso vidio nastupe velikih pojačanja Higuaina i Bakayoka?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Do 55. minute je bilo u velikoj mjeri uključen u drugi gol, onda je pao nivo intenziteta kao i kod ostatka tima, ali siguran sam da će nam pomoći ove sezone. Bakayoko? Mora da nauči da primi loptu. Jedna nedjelja treniranja nije dovoljna da otkrije sve slabosti kod novih igrača, zato sam koristio staru gardu", poručio je Rino.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti