Spektakl u Napulju: Ovo su vjerovatni sastavi Napolija i Milana

Očekuje nas veliki derbi

Spektakl u Napulju: Ovo su vjerovatni sastavi Napolija i Milana

E. Čaušević

Jedan od velikih derbija drugog kola italijanske Serije A igra se večeras u Napulju gdje će ekipa Napolija dočekati Milan.

Za Rossonere će ovo biti prvi meč u novoj sezoni nakon što je odgođena utakmica protiv Đenove i mnogi jedva čekaju da vide šta je preko pauze napravio Gennaro Gattuso. Sigurno da će ova utakmica biti posebna i za Carla Ancelottija koji je preuzeo Napoli jer se sastaje protiv "svog" Milana.

U italijanskim medijima dosta se pisalo o današnjoj utakmici i špekulisalo o mogućim sastavima obje ekipe. Ipak, jasno je da Napoli i Milan neće kalkulisati na otvaranju sezone, te da će na teren poslati najbolje što u ovom trenutku imaju.

Vjerovatni sastav Napolija: Karnezis, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui, Allan, Hamšik, Fabian Ruiz, Callejon, Insigne, Milik.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Milana: Donnarumma, Calabria, Musachio, Romagnoli, Rodriguez, Kessie, Biglia, Bonaventura, Suso, Borini, Higuain.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti