Stao iza svojih saigrača

Pogba je sinoć nakon meča pokazao kako lider treba da se ponaša

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su sinoć na domaćem terenu od Tottenhama (0:3) u derbiju trećeg kola Premiershipa.

Crveni đavoli su igrali veoma dobro u prvom poluvremenu i imali su nekoliko odličnih prilika da dođu do prednosti, ali ostalo je 0:0. U drugom dijelu Tottenham je razbio United. Gosti su koristili svaku grešku domaćeg tima i na kraju su Old Trafford napustili s tri boda.

Nakon utakmice novinarima se obratio Paul Pogba oko kojeg se u posljednje vrijeme dosta špekulisalo da će napustiti klub. Ipak, ovaj put francuski fudbaler je odlučio stati iza svojih saigrača i prvi put nakon dugo vremena pokazao je kako se jedan lider treba ponašati.

"Čak ni mi ne razumijemo šta se desilo. Igrali smo jako dobro, a onda smo primili dva gola i sve se raspalo. Imali smo utakmicu i kontrolisali je, a čak smo nastavili napadati kod 0:3 i pokazali karakter. Navijači su zaista bili iza nas i bodrili nas. Ovo ne treba da nas uzdrma i siguran sam da ćemo se iz svega vratiti jači nego ikad. Žao nam je i razočarani smo, ali idemo dalje", rekao je Pogba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.