Milioneri se pojačali u posljednji čas

Navijači Dortmunda oduševljeni: Stiglo najveće pojačanje! · Zvanično

Navijači Borussije Dortmund mogu biti vrlo zadovoljni danas.

Njihov klub je na zvaničnom Twitter profilu potvrdio kako je doveden napadač Paco Alcacer (24) iz Barcelone i to na jednogodišnju posudbu.

Također, Dortmund je dogovorio i mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone nakon kojeg bi Alcacer trebao biti član Milionera još čak četiri sezone.

"Zaista se radujem što ću uskoro zaigrati u Bundesligi. Ovo je jedna od najboljih liga na svijetu, a Borussia sa ovim fantastičnim navijačima definitivno ima nešto magično za svakog fudbalera", rekao je na predstavljanju Alcacer.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, on je u Dortmundu zadužio dres sa brojem 9, a priliku za debi će imati već u petak kada njegova ekipa bude gostovala kod Hannovera u okviru 2. kola Bundeslige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.