Neymar: Istina je da mi nedostaju saigrači iz Barcelone

Ostaje u PSG-u

Neymar: Istina je da mi nedostaju saigrači iz Barcelone

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prošlog ljeta oborio je sve rekorde kada je iz Barcelone prešao u PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura.

Neymar je iznenadio sve odlukom da napusti Barcelonu i pređe u PSG, ali to je uradio jer je htio izaći iz Messijeve sjene. Brazilac želi da pokaže u francuskom klubu da može biti lider ekipe i skinuti s trona Messija i Ronalda, ali još uvijek stvari ne idu onako kako se nadao.

Nakon samo jedne sezone počelo se uveliko špekulisati da će Neymar napustiti PSG i preći u Real Madrid, a čak se u nekim medijima pojavila vijest da se želi vratiti u Barcu. Brazilac je za francuske medije govorio o eventualnom povratku na Camp Nou.

"Haha. Mogu reći da je istina da mi nedostaju bivši saigrači iz Barcelone, ali ja imam ugovor s PSG-om i ostajem u ovom klubu. Rabiot u Barci? Ne znam stvarno o čemu pričate", rekao je Neymar.

Top Komentari

Babo
Ali ipak draže su mi pare hahaha
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi