Foto: FK Olimpik

Iskusni fudbaler Olimpika pred sutrašnji derbi

Pehar: Velež je dobar, ali i mi imamo svoju računicu

Milu Pehara, iskusnog ofanzivca Olimpika zatekli smo na putu za Mostar u kojem će se sutra sa svojim timom suprotstaviti Veležu koji je u velikom stilu otvorio natjecanje u 1.ligi Federacije i s devet bodova iz tri utakmice s vrha ljestvice gleda na svoju pratnju.

Za SportSport.ba Mile je izjavio slijedeće:

"Upravo putujemo za Mostar gdje ćemo u karanteni dočekati sutrašnju utakmicu. Znamo da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, no mi sutra imamo svoju računicu i ne kanimo biti u podređenom položaju sutra u Vrapčićima", govori iskusni Pehar i dodaje: "Svjesni smo svoje kvalitete i mislim da imamo dobre šanse napustiti Mostar sutra s dobrim rezultatom, no da bi to ostvarili trebat će ispoštovati sve ono što smo radili u pripremi za ovu utakmicu".

Dugo si igrao za HŠK Zrinjski i utakmice s Veležom sigurno su za tebe poseban motiv?

"Imam iskustvo igranja u Vrapčićima pred Veležovim navijačima. Utakmica kao i svaka druga, možda će zbog važnosti pritisak biti malo veći, ali sam i ja kao i ostatak tima potpuno koncentriran samo na 90 minuta na travnjaku. Neka pobijedi bolji", završio je Mile Pehar najavu sutrašnjeg derbija za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.