Selimović: Kvalitetniji smo od Veleža, tri boda dolaze na Otoku

Sportski direktor Olimpika pred veliki derbi

Selimović: Kvalitetniji smo od Veleža, tri boda dolaze na Otoku

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika sutra gostuju u Mostaru, gdje će u okviru 4. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa ekipom Veleža.

Sportski direktor tima sa Otoke Esad Selimović, u najavi utakmice kaže da je pred ekipom Olimpika zahtjevna utakmica, protiv direktnog konkurenta za plasman u Premijer ligu BiH.

"Svi znamo ko je Velež, kakva je tradicija iza njega i broj navijača. Sigurno je da su oni tim koji posjeduje kvalitet, dobro su vođeni i svakako da je pred nama zahtjevan zadatak da dođemo do bodova", kaže sportski direktor Vukova.

Razlog za pozitivan rezultat vidi u kvaliteti timova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vidite, mi smo igrali i prethodne sezone sa Veležom. Pobijedili smo ih dva puta u Vrapčićima, a u odnosu na tu utakmicu Velež je jači za Nusmira Fajića, mi smo za Kerima Tatara, Mahira Karića i još nekoliko vrlo dobrih fudbalera. Ako me pitate ja ne bih mijenjao Tatara za Fajića. Zato mislim da smo kvalitetniji u odnosu na Velež i da ćemo stići do tri boda u ovoj utakmici. Spremni smo, odlučni i tri boda stižu na Otoku, rekao nam je Selimović.

Meč između Veleža i Olimpika igra se sutra (subota) od 16:30 sati u Mostaru.

Top Komentari

ibrahim51
Je li to mislis opet za zelenim stolom.Ovakvom Velezu ne moze biti siguran u pobjedu ni jedan tim iz Premijer lige.Velez je kompletna ekipa u svim linijama.To ce te se gospodine ako Bog da uvjeriti sutra.
23 5
Tatamata
Lopove jedan sakri se u misju rupu.Kako vas vise nije stid kupovati utakmice za 200 KM?Misu mali.
17 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi