Ima porodične probleme

Enrique u problemima: Diego Costa neće doći na okupljanje

Endin Čaušević

Luis Enrique će debitovati na klupi reprezentacije Španije na mečevima Lige nacija protiv Engleske i Hrvatske.

Crvenu furiju očekuju dvije teške utakmice protiv Engleske i Hrvatske, a na klupi ove selekcije po prvi put ćemo vidjeli Luisa Enriquea. Ekipa Španije trebala bi se okupiti sutra kada će početi pripreme za naredne dvije utakmice, a Enrique se već našao u problemima.

Naime, španski mediji su objavili danas da je Diego Costa u posljednji trenutak otkazao dolazak na okupljanje, te da neće biti u konkurenciji za mečeve s Engleskom i Hrvatskom. Navodno, Costa je pričao s Enriqueom i poručio mu da zbog porodičnih problema nije u mogućnosti da se odazove na poziv.

Enrique nije želio da dublje ulazi u njegove razloge, te je poručio napadaču Atletico Madrida da je oslobođen aktivnosti za naredne dvije utakmice. Novi trener Španije umjesto Coste pslao je poziv napadač Celte Vido, Iagu Aspasu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.