Bit će čašćenja od Salaha i Kloppa: Jeste li vidjeti šta je Costa uradio Ramosu?

Ružan gest u kojem su uživali navijači Liverpoola

Bit će čašćenja od Salaha i Kloppa: Jeste li vidjeti šta je Costa uradio Ramosu?

Mohamed Salah i Jurgen Klopp su sinoć napokon došli na svoje jer je neko stao u kraj i Sergiju Ramosu.

Trener Liverpoola se još uvijek nije pomirio sa činjenicom da je Ramos povrijedio Salaha u finalu Lige šampiona, pa je sinoć barem malo uživao tokom utakmice Real Madrida i Atletica.

Posebno mu je bilo zadovoljstvo vidjeti jedan duel Ramosa i Diega Coste iz kojeg je španski defanzivac izvukao deblji kraj. Naime, Costa ga je, nakon što je Ramos već pao na zemlju, nagazio kopačkom po glavi što nije promaklo ni fotoreporterima koji su uspjeli da zabilježe ovu situaciju.

Inače, Atletico je slavio u ovom meču nakon produžetaka, a Ramos će sigurno u narednim mečevima gledati kako da vrati Costi za ovaj potez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi