Sigurno da joj zavidi na formi

Opsesija ili nešto drugo? Djevojka Felipea Andersona ne izlazi iz teretane

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Anderson ovog ljeta odlučio je napustiti Lazio i karijeru nastaviti u dresu West Hama.

Ovaj 25-godišnji fudbaler godinama se povezivao s prelaskom u Manchester United, ali je na kraju završio u dresu West Hama. Anderson je brzo našao kući u Londonu, a s njim živi i njegova djevojka Evelyn Machry koja je brzo došla u centar pažnje engleskih medija.

Evelyn je za sebe izjavila da je zaluđena sportom, a da joj je teretana postala opsesija. Ona voli da njeno tijelo bude u vrhunskoj formi što se na slikama najbolje može vidjeti. Anderson joj sigurno malo i zavidi jer je poznato da Brazilac ponekada ima problema s viškom kilograma.

Anderson i njegova djevojka su ovog ljeta uživali u odmoru, a išli su od Portugala pa sve do Grčke. No, fudbaler West Hama je priznao da je jedini zahtjev njegove djevojke da hotel u kojem borave ima teretanu jer tu provodi većinu vremena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.