Felipe Anderson stiže u London i sa sobom dovodi zgodnu Brazilku

Ljepotica u društvu novog igrača West Hama

Felipe Anderson stiže u London i sa sobom dovodi zgodnu Brazilku

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Felipe Anderson nedavno je potpisao za West Ham.

Bivši igrač Lazija imat će ozbiljnu životnu promjenu, pa se nakon sunčanog Rima mora priviknuti na kišni London. Morat će neko vrijeme provesti u učenju jezika i engleskih kultura, ali imat će podršku u vidu djevojke Evelyn Machry.

Felipeova djevojka je magistar poslovnih studija, školovala se u Sao Paulu, a najviše vremena provodi u teretani.

Kao i sve djevojke, obožava putovanja i dobre knjige, ali i provode, a s Felipeom joj je baš sve dostupno. Njih dvoje imali su priliku da putuju u razne zemlje, a sve on ošto lijepa Machry prolazi možete vidjeti na njenom Instagram profilu.

I navijači West Hama su sretni zbog dolaska Andersona i njegove ljepše polovine, koja će sasvim sigurno često biti u engleskim tabloidima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti