FOTO: Redžep Kadrić

Šef struke Zvijezde pred derbi na Otoci

Lazarević: Još uvijek se uigravamo, nekoliko igrača je pod upitnikom

Samir Mlaćo

Veliki derbi 5. kola Prve lige FBiH igra se u nedjelju na stadionu Otoka u Sarajevu. Olimpik će ugostiti Zvijezdu iz Gradačca koja je sjajno otvorila sezonu.

Očekuje se kvalitetan meč u kojem će oba tima igrati za gol više, a svoja očekivanja otkrio je i trener tima sa Banja Ilidže Mile Lazarević.

"Zadovoljni smo startom sezone u koji smo ušli sa potpuno novim sastavom i ekipa se još uigrava. Utakmica protiv Goražda je bila teška i naporna, kako zbog čvrstog protivnika, tako i zbog teškog terena. Nemamo širok igrački kadar i nekoliko igrača je pod upitnikom, tako da bi mogli biti poprilično oslabljeni protiv Olimpika", kazao je Lazarević.

Zvijezda nakon četiri kola ima deset osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.