Sve utakmice 5. kola Prve lige FBiH u nedjelju

Komisija za natjecanje donijela odluku

Sve utakmice 5. kola Prve lige FBiH u nedjelju

S. Mlaćo

Komisija za natjecanje NS FBiH donijela je odluku o promjeni termina utakmica 5. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Prema predviđenom rasporedu takmičenja Prve lige Federacije BiH, sve utakmice 5. kola trebale su se igrati u subotu i nedjelju 08/09.08.2018. godine.

Zbog nastupa A selekcije Reprezentacije BiH u kvalifikacionoj utakmici Lige nacija: Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina, koja će se odigrati u subotu 08.08.2018. godine u 15:00 sati, Komisija za natjecanje NS FBiH je donijela odluku o promjeni termina utakmica 5. kola Prve lige FBiH.

Sve utakmice 5. kola Prve lige FBiH, igraju se u nedjelju 09.09.2018. godine sa početkom u 16:30 sati, kako bi bilo omogućeno svim članovima klubova i službenim licima praćenje utakmice: Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi