Plemići će ponovo put Tuzle

Filipović: Težak žrijeb za nas, Tuzla City je dobra ekipa

HŠK Zrinjski će drugu godinu zaredom u Kupu na noge Tuzla Cityju.

Prošle sezone Plemići su se okliznuli u Siminom Hanu, a taj poraz je igračima koji su igrali tu utakmicu donio i neke novčane kazne. Miloš Filipović za SportSport.ba prokomentirao je ždrijeb 1/16 finala Kupa koji ih ponovno vodi na put u Tuzlu, ovaj put na Tušanj gdje Tuzla City od ove sezone igra domaće utakmice.

"Izuzetno težak žrijeb za nas. Vidjeli ste kako je Tuzla City nedavno odigrala u Mostaru protiv nas. Radi se o dobroj ekipi koja se nedavno dodatno pojačala, a kako je Kup nepredvidivo natjecanje očekujem zaista tešku utakmicu u kojoj će biti sve moguće. Prošle godine upravo su nas oni izbacili iz Kupa pa ćemo ovaj put dati sve od sebe da se takav scenario ne ponovi i da uz velike uspjehe u Premijer ligi konačno napravimo nešto konkretnije u Kupu", rekao je Filipović za SportSport.ba komentiravši ovaj težak ždrijeb za Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.