Fudbaler Tuzla Cityja za SportSport.ba

Vukmirović: Zrinjski je kvalitetan, ali uz malo sportske sreće vjerujem u prolaz

Emir Dindić

U srijedu su na rasporedu utakmice šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Sigurno jedan od najzanimljivijih susreta odigraće se na Tušnju gdje se sastaju ekipe Tuzla Cityja i aktualnog prvaka države ekipe Zrinjskog iz Mostara. Duel bez obzira što su gosti iz Mostara favoriti u ovom susretu, domaći sastav neće unaprijed se predati. 

Jedan od najboljih fudbalera Tuzla City Stefan Vukmirović za SportSport.ba podijelio je očekivanja od ovog susreta.

"Pa šta da vam kažem o ekipi Zrinjskog sve se već zna. Očekuje nas jedna jako teška utakmica, dobili smo jednu od najboljih ekipa u prvenstvu. Kada smo sa njima igrali u prvenstvu, poraženi smo ali napustila nas je i sportska sreća. Promašili smo dosta šansi, ja se iskreno nadam da će ovaj put sreća biti na našoj strani, te da ćemo proći u idući krug. Međutim moram da podcrtam da će biti jako teško, te ovaj put pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu u srijedu na Tušanj i daju nam podršku te budu naš dodatni vjetar sa tribina u ovom susretu", završio je Vukmirović.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu sa početkom u 16:30h.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.