Trener Tuzla Cityja nakon duela sa Sarajevom

Starčević: Čestitam Sarajevu, radi se o kvalitetnoj ekipi

Tuzla City je nakon pobjede nad Zvijezdom 09 u prošlom kolu danas gostovao na Koševu kod Sarajeva. Bordo tim je pokazao više te na kraju slavio 2:0.

Nakon utakmice se prisutnim novinarima obratio i šef struke Tuzla Cityja, Slobodan Starčević.

"Čestitam igračima Sarajeva i kolegi Musemiću na pobjedi, te svojim igračima na izvedbi u većem dijelu utakmice. Prilično smo dobro parirali ofanzivno dobrom Sarajevu, ali ostaje žal za nekim greškama. Bila je i ta situacija kada je naš igrao sam išao na gol Sarajeva, sviran je ofsajd, a da li je bio ili ne, ne znam. Čestitam opet Sarajevu, to je kvalitetna ekipa sa velikim ambicijama", jasan je bio Starčević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drug
Kao i uvijek Svabo Gispodin
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi