Trener FK Sarajevo nakon utakmice sa Tuzla Cityjem

Musemić: Zaslužena pobjeda, zadovoljan sam partijom Hebibovića

FK Sarajevo je danas na Koševu ugostilo ekipu Tuzla Cityja u meču 9. kola Premijer lige, te slavilo 2:0 i sada se nakon nepotpunog 9. kola nalazi na liderskoj poziciji.

Nakon utakmice prisutnim novinarima obratio se i trener FK Sarajevo Husref Musemić.

"Teška, ali zaslužena pobjeda. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ali vidjeli ste promašaje, pa penal... Drugo poluvrijeme smo zaigrali bolje i zasluženo slavili. Možda je opet bilo nekih stvari koje nisu dobre, ali Tuzla City se pokazala kao opasna u tranziciji", kazao je Musemić te prokomentarisao pojedine igrače.

"Sa Hebibovićem sam zadovoljan, a što se tiče Pidre, nije odigrao loše, odigrao je korektno"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prokomentarisao je i meč Kupa u srijedu protiv Veleža.

"Velež je jako nezgodna ekipa. Danas su postigli sedam pogodaka ekipi koja se sa njima bori za vrh Prve lige FBiH. Teška će to biti utakmica, motivisani su, ali mi želimo proći dalje", jasan je bio šef struke bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi