Ljubimac navijača

Hajrović dobio velike ovacije: Nisam ovo očekivao!

Bh. internacionalac Izet Hajrović večeras je još jednom odigrao sjajan meč za svoj Dinamo, koji je rezultatom 4:1 razbio Fenerbahče.

Naš fudbaler je zabijao u 27. i 57. minuti, a prilikom izlaska iz igre desetak minuta prije kraja dobio je velike ovacije navijača Dinama koji su ustali na noge i aplauzom ispratili Hajrovića na klupu.

Nije to samo zbog dva gola večeras, već zbog sjajnih igara koje Hajrović pruža ove sezone. U evropskim utakmicama je postigao već pet golova, a navijači to znaju cijeniti.

"Sjajna utakmica. Nisam očekivao da će biti ovakav rezultat, ali znali smo da imamo dobre šanse da pobijedimo. Dobro smo odradili posao i zahvaljujem se svim navijačima", rekao je Hajrović, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ovo je super početak, pobjeda i tri boda. Možemo biti zadovoljni i moramo ovako nastaviti. Rano je još da prognoziramo, imamo još pet utakmica i ne smijemo se prerano zadovoljiti. Uvijek želimo pobijediti i to je naš cilj u svakoj utakmici".

U narednom kolu će Dinamo gostovati Anderlechtu u Briselu, nakon čega slijedi meč sa Spartakom iz Trnave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.