Problemi za Zlatana Nalića

Viroza pokosila Slobodu: 12 članova tima osjeća simptome

Fudbaleri Slobode nakon pobjede nad Čelikom u prošlom kolu danas na svom Tušnju žele upisati novi trijumf, ali je Zlatan Nalić pred meč sa GOŠK-om ipak naišao na određene probleme.

Naime, veliki broj fudbalera Slobode ima virozu, pa je tako stručni štab jučer odlučio da ekipa neće u karantin kako se ista ne bi širila među fudbalerima.

Ipak, sinoć je donešena odluka da igrači ipak idu u karantinu, pa se pretpostavlja da situacija nije toliko loša. Kako su poručili iz Slobode ukupno 12 igrača i članova tima ima ili stomačnu ili tjelesnu virozu koja se manifestuje kroz malaksalost i "šmrkavicu".

Četvorica igrača sa nešto izraženijim simptomima neće biti u kombinaciji za današnji meč pošto su upućeni na liječenje. Za sada nije poznato o kojim fudbalerima se radi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treneru Zlatanu Naliću neće biti na raspolaganju ni Mehmed Alispahić koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta karona.

Duel Slobode i GOŠK-a na Tušnju počinje u 19:00 sati.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.