Nalić najavio pobjedu protiv GOŠK-a: Znamo im mane!

Trener Tuzlaka optimističan pred sutrašnji duel

Nalić najavio pobjedu protiv GOŠK-a: Znamo im mane!

Emir Dindić

U okviru 10. kola Premijer lige BiH na Tušnju se sastaju fudbaleri Slobode i GOŠK-a. Tim povodom na Tušnju organizovana press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i fudbaler Adis Hadžanović.

"Imamo jedan fin period iza sebe, gdje smo skupili dosta bodova, a prošli smo i u Kupu BiH što čini dodatnu draž. Što se tiče sutrašnje utakmice, poznajemo njihov način igre i sa nekim ispravnim zalaganjem i borbom kao i do sada, mislim da tri boda ne bi trebala doći u pitanje. Što se tiče utakmice u Jajcu, koristili smo fudbalere koji su malo igrali, ali ja sam vjerovao da možemo proći. Proširili smo kadar, što je najvažnije i to mi je izuzetno drago. Protiv GOŠK-a jedino neće nastupiti Mehmed Alispahić zbog tri žuta kartona, dok svi ostali imaju manje viroze, ali većina bi trebala biti spremna za utakmicu", rekao je Nalić

Fudbaler Adis Hadžanović istakao je optimizam pred sutrašnji duel.

"Igramo kući i idemo opet na tri boda. Svaku utakmicu idemo na pobjedu, pa tako i ovu. Gosti jesu tvrd protivnik, igraju malo defanzivije. Međutim, to nas ne treba da zanima idemo na tri boda i želimo novu pobjedu na Tušnju", rekao je Hadžanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i GOŠK-a na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi