Musemić na teškom gostovanju ne može računati na nekoliko igrača

Sarajevo desetkovano u Krupi: Kakve probleme imaju fudbaleri s Koševa?

FK Sarajevo danas gostuje u Krupi na Vrbasu gdje će protiv ekipe tamošnjeg FK Krupa odigrati meč 10. kola Premijer lige.

Ekipu sa Koševa svakako očekuje težak meč s obzirom da igraju protiv izuzetno neugodne ekipe Krupe, na terenu sa umjetnom travom, a dodatni problemi za Husrefa Musemića su i izostanci.

Tako u Krupu nisu otputovali Amar Rahmanović, Anel Hebibović, Mersudin Ahmetović, Haris Handžić i Joachim Adukor.

Amar Rahmanović odrađuje suspenziju zbog žutih kartona, dok je medicinski tim Sarajeva sada dostavio izvještaj o zdravstvenom stanju ostale četvorice.

Haris Handžić je ostao u Sarajevo zbog kontuzije stopala, dok je Mersudin Ahmetović protiv Veleža u utakmici Kupa BiH zadobio povredu aduktora lijeve noge. Kako navode iz Sarajeva Adukor neće igrati protiv Krupe zbog ranije povrede, dok se Anel Hebibović muči sa stomačnom virozom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.