Sarajevo oslabljeno otputovalo u Banja Luku

Musemić bez trojice prvotimaca

Sarajevo oslabljeno otputovalo u Banja Luku

Samir Mlaćo

Delegacija FK Sarajevo otputovala je u Banja Luku gdje će boraviti do utakmice 10. kola Premijer lige BiH protiv Krupe koja se igra u subotu.

Utakmica protiv Krupe za bordo tim dolazi nakon dvije vezane pobjede, protiv ekipe Tuzla City u prvenstvu i protiv Veleža u 1/16 finala Kupa BiH. Bordo momci igraju u dobroj formi i nalaze se na drugom mjestu sa dva boda zaostaka za liderom Željezničarom. Husref Musemić na susretu protiv Krupe neće moći računati na Rahmanovića zbog kartona, a zbog povreda će nedostajati Adukor, Hebibović i Ahmetović.

U Banja Luku je otputovalo slijedećih 18 igrača:

Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hodžić, Tatar, Resić, Kurdić, Velkoski, Šišić, Halilović i Pidro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo ekipa će u Banjaluci u petak obaviti jedan trening na vještačkoj travi, a utakmica FK Krupa – FK Sarajevo igra se u subotu 21.9. u Krupi sa početkom od 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kenan225
handzic?
3 0
milivoje
Otišao kofer sa njima,sad Ilić trlja ruke!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi