Velkoski: Igramo na plastičnoj travi, uslovi nisu najbolji, ali idemo na pobjedu

Kapiten Sarajeva pred gostovanje u Krupi na Vrbasu

Velkoski: Igramo na plastičnoj travi, uslovi nisu najbolji, ali idemo na pobjedu

Fudbalere Sarajeva sutra očekuje teško gostovanje u Krupi na Vrbasu, pošto će u susretu 10. kola Premijer lige odmjeriti snage sa ekipom FK Krupa.

Husref Musemić u Krupi neće moći računati na nekoliko prvotimaca (Ahmetović, Adukor, Hebibović, Rahmanović), ali Sarajevo dočekuje susret sa Krupom u dosta dobroj formi, pa kapiten Krste Velkoski očekuje pobjedu.

"Išlo mi je dobro i u prvom mandatu na Koševu, a evo sada ide dobro i u drugom, sratan sam zbog toga. Eto u tom prvom mandatu smo osvojili titulu i Kup, igrali smo zapažene utakmice i u Evropi, tako da se nadam da ćemo i u periodu koji slijedi ostvariti svoje ciljeve, da ću ja biti što bolji i da će ekipa biti ona prava", istakao je Velkoski koji je u utakmici Kupa BiH protiv Veleža prije dva dana postigao sjajan gol, pa se osvrnuo na gostovanje Krupi:

"Trenutno smo u dobroj formi, a što se tiče utakmice protiv Krupe to je težak protivnik. Znamo i da igramo na plastičnoj travi, uslovi nisu baš najbolji, ali mi smo u vrhu i idemo tamo po pobjedu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada je sezona u pitanju, znamo naše ciljeve i potrudit ćemo se da ostvarimo što bolje rezultate, a vidjet ćemo da li će to biti dovoljno na kraju", dodao je Velskoski.

Inače, susret Krupa - Sarajevo je na rasporedu sutra sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi