Pioniri Zrinjskog uvjerljivi u 10.kolu pionirske PL

Pioniri Zrinjskog petardom ispratili vršnjake iz Bijeljine

Pioniri HŠK Zrinjskog uvjerljivom su igrom savladali vršnjake iz bijeljinskog Radnika s 5:0 na pomoćnom terenu HŠK Zrinjskog u Mostaru. Još uvijek vrlo vruće i sparno vrijeme nije omelo mlade igrače Zrinjskog i Radnika da pruže dobru zabavu za ono malo gledatelja koji su došli pogledati ovaj susret.

Od samog starta domaćin je krenuo žestoko i nametnuo se kao tim koji će voditi igru u ovom meču, a na poluvremenu je već bilo 3:0 za mlade Plemiće koji su se istakli kombinatorikom i stvorili mnogo šansi pred golom Radnika.

Konačan rezultat od 5:0 na kraju je mogao biti dosta izraženiji u korist Mostaraca a strijelci za Zrinjski su bili Čule (2), Glavina, Pandža i Vazgeč.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.