Sedloski će biti na mukama

Širokobriježani u problemima pred Koševo

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je sinoć tek u drugom poluvremenu slomio otpor Zvijezde 09. Bilo je 2:0 za domaće koji su pokazali da se nalaze u veoma dobroj formi. 

Zasluženo su ipak slavili te se odmah okreću duelu 11. kola koje se igra u srijedu. Na megdan će rivalu FK Sarajevo i sigurno da nas očekuje kvalitetna utakmica.

Problema za Širokobriježane svakako će biti neigranje trojice prvotimaca. Naime, golman Luka Bilobrk ima odraditi još jednu utakmicu zbog crvenog kartona u duelu Kupa protiv Željezničara, dok su protiv Zvijezde 09 po treći žuti karton zaradili Dejan Čabraja i Bernardo Matić.

Goce Sedloski će se tako naći na mukama da sastavi tim koji će se suprostaviti lideru prvenstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.