Želi ga City, ali...

Wolverhampton odredio ogromnu cijenu za najboljeg igrača

Najbolji fudbaler Wolverhamptona Ruben Neves već je dospio na metu brojnih velikih klubova kako iz Engleske, tako i iz ostatka Evrope.

Međutim, njegov klub ga se neće odreći tako lako i ko bude želio da ga kupi, morat će masno platiti obeštećenje od čak 110 miliona funti.

Britanski mediji su došli do informacije da Portugalac u svom ugovoru ima upravu tu otkupnu klauzulu, a ostaje da se vidi hoće li ona odbiti Manchester City koji je, za sada, najzainteresovaniji za njegove usluge.

Ruben Neves igra na poziciji zadnjeg veznog, a City u njemu vidi zamjenu za iskusnog Fernandinha. Građani su i ljetos tražili igrača na toj poziciji, ali su im tada promakli Fred i Fernandinho.

Inače, Ruben Neves je u Wolverhampton stigao za samo 14 miliona funti i već je sasvim jasno da će ovaj engleski klub napraviti veliki profit kada proda Portugalca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.