PSG je već našao prvo pojačanje za januar
(Foto: EPA)

Neves im je želja, ali...

PSG je već našao prvo pojačanje za januar

M. Šljivak

Francuski PSG već je našao prvo pojačanje za januarski prelazni rok. 

Rukovodstvo francuskog prvaka želi u svojim redovima vidjeti 21-godišnjeg portugalskog veznjaka Rubena Nevesa, koji igra zaista sjajno u dresu Wolverhamptona.

Neves je u ljeto 2016. godine stigao u Wolvese za 20 miliona eura, ali se njegovo dovođenje isplatilo, jer je on bio među najzaslužnijim za povratak tima u društvo najboljih engleskih timova.

Interes za njegovim uslugama je znatno porastao. Mnogi evropski velikani se raspituju za ovog sjajnog veznjaka, a PSG je za sada najkonkretniji.

Parižani čine sve kako bi Nevesa već u januaru doveli na Park prinčeva. Navodno će ponuditi čak 70 miliona eura za njegove usluge, ali problem im predstavlja činjenica da Wolvesima novac nije nikakav problem.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bogati vlasnici ovog tima imaju dovoljno novca i žele da stvore tim za vrh tabele u Premier ligi i sigurno je da se neće lako odreći sjajnog Portugalca.

Neves je ugovorom vezan do 2023. godine i PSG-u će trebati pravo čudo da ga dovede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti