I, kad neko kaže: Umorni su od puta...

Ovi ljudi žive u nekom drugom svijetu: Zavirite u unutrašnjost aviona kojim putuju Realovi igrači

Real Madrid je najveći klub na svijetu, tu nema nikakvih dilema, pa samim tim mora imati i najbolji avion. 

Igrač koji dođe da igra za Real Madrid, može se požaliti na sve, ali na uslove u klubu ne može nikako. Jedan od dokaza za to je i avion kompanije Fly Emirates koji prevozi igrače na daleke gostujuće utakmice i koji sadrži sve što je potrebno zvijezdama Reala.

Tuš kabina, širok izbor hrane i pića, ljubazno osoblje, nevjerovatna udobnost i komocija, samo su neke od prednosti koje ćete imati u ovom avionu i sigurno nećete osjećati umor kada izađete iz njega.

Upravo zbog toga nikad ne možemo reći da su igrači Reala došli umorni na neko gostovanje. Pogledajte fotograleriju i bit će vam jasno o čemu govorimo...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.