Novi igrač Reala kopira Ronalda: Sedmica na leđima, frizura slična, a djevojka...

Portugalac dobio nasljednika

Novi igrač Reala kopira Ronalda: Sedmica na leđima, frizura slična, a djevojka...

O. Lekić

Jedno od pojačanja Reala u ljetnom prijelaznom roku je Mariano Diaz. Napadač koji nastupa za reprezentaciju Dominikanske Republike je najprije postigao dogovor sa Sevillom, međutim kada je stigao poziv iz Madrida, dileme nije bilo.

Diaz je sa "kraljevskim klubom" potpisao petogodišnji ugovor i na Santiago Bernabeu će predstavljati zamjenu za Cristiana Ronalda. Sve vodi ka tome da su u Realu pronašli pravog nasljednika, budući da Diaz, osim što je uzeo 'sedmicu', podsjeća i na druge načine na Portugalca koji je preselio u Juventus.

Mnogima je zapalo za oko da Diaz ima veliku sličnost s Ronaldom kada je u pitanju izgled, slična im je i frizura koju krase čuveni plavi pramenovi, a i ljepša polovina mu je - bomba.

U pitanju je španska manekenka Jaiza Moreno koja izgledom nimalo ne zaostaje za djevojkama koje je Ronaldo imao u prošlosti, posebno ne za Georginom Rodriguez s kojom je danas. Prelijepa Jaiza je zablistala na Diazovom predstavljanju, a mnogi su je već sada proglasili za najatraktivniju "vagsicu" na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Ma isti, ko blizanci hahaha, koja glupost
17 1
Keno
Ne znam koji idiot ovom dade broj 7 nije ni blizu ronalda/neymara itd
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti