Real predstavio Mariana, ali svi su gledali u njegovu djevojku

Ona je u centru pažnje

Real predstavio Mariana, ali svi su gledali u njegovu djevojku

E. Škorić

Mariano Diaz je danas i zvanično predstavljen u Real Madridu, ali na Santiago Bernabeu veću pažnju plijenila je njegova djevojka.

Sjajni napadač se vraća u Real nakon avanture u Lyonu, a koliko se od njega očekuje najbolje ilustrira podatak da mu je klub uručio sedmicu, broj koji je donedavno pripadao Cristianu Ronaldu.

Mariano je imao briljantnu sezonu u Lyonu i sada se vraća u Real, a tamo se pojavio u društvu supruge Yaizue Moreno.

Yaiza je plijenila pažnju prisutnih iako je ipak prva zvijezda trebao da bude njen dečko, koji se zahvaljivao svima u klubu uz poruku da je sretan što je opet u Realu i da će uraditi sve da opravda očekivanja navijača.

Što se nas tiče, Yaiza je već opravdala očekivanja...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Nije ni R od Ronalda
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi