Vrijeme je stalo kada se pojavila

Kad se Georgina pojavila na stadionu, niko više nije gledao ni utakmicu, ni Ronalda

Derbi 7. kola italijanske Serie A između Juventusa i Napolija (3:1), naravno, nije mogao proći bez Georgine Rodriguez.

U Torinu je viđen sjajan meč, ali najviše pažnje je svakako privukla Ronaldova ljepša polovina, koja se na stadionu pojavila u crnoj kombinaciji koja je u velikoj mjeri istakla njezinu seksipilnu figuru.

Fotografiju sa stadiona Goergina je po završetku utakmice objavila i na svom Instagram profilu. Za gotovo pola sata je skupila skoro 300.000 lajkova, a mogli su se vidjeti i brojni komentari, poput onih da "Ronaldo nije svjestan kakav trofej ga čeka u kući."

Georgina je svakako izložena svakodevnim torturama predstavnika sedme sile, nonstop o njoj pišu i objavljuju joj fotografije, što i ne čudi s obzirom da je djevojka jednog od najboljih igrača svijeta, ali čini se kako je ova ljepotica naučila da živi s tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.